Network Menu

Köp, Byt, Sälj

Här är SWEAs egen Ebay, ett ställe för köpare och säljare att mötas och interragera.

Kanske har du en barnvagn som lillknotten vuxit ur, eller biljetter till operan. Vad det än kan vara, stort som litet, finns det helt säkert någon annan som söker exakt det. Tänk bara på att fraktkostnader länder emellan kan variera och det är lättare att sälja och köpa saker som är lätta att frakta.

Möbler och prydnadssaker till salu – Lidingö

Agneta annons; Foto: PrivatSWEAs grundare, Agneta Nilsson, säljer och ger bort det mesta i sitt hem på Lidingö.

Intresserad? Gå in på: www.caa-graphics.com/agneta

Kontakta Agnetaagnetaswea(Replace this parenthesis with the @ sign)verizon.net om du vill reservera något!Across the Bridge

Om du söker en gåva eller julklapp speciellt om Öland, ”Across the Bridge”, med svensk och engelsk text, är svenska fotografen Simon Johanssons första bok:

När många fotografer tar sig till främmande länder stannar Simon Johansson hemmavid och skildrar den landsbygd han känner. En hembygdsskildring med både kärlek och svärta. Det är svårt. Och det är sympatiskt. Det finns så mycket fulhet här. Det finns så mycket skönhet. Bilderna både skaver och förför.  Bilder från boken och information om författaren finns på Simon Johansson
Den kan köpas hos: 
AdlibrisJournal,  NevaBooksBokus, och Artbooksonline

Knyppeldyna säljes!

Knyppeldyna med alla tillbehör sälljes till högstbjudande.

Frakt från Arizona tillkommer.

Kontakta Suzanne Southard, sula12(Replace this parenthesis with the @ sign)msn.com

Dining furniture, Carl Malmsten

bord stol

 

Dining table and 6 chairs by Carl Malmsten (Herrgården”).

Look like new.  Made of birch.

Bought for $5.500 and now I sell them for $2.500.

Table is 59.6” long and 40” wide.

2 extra leaves, 22” each.

I include the matching tabletop covers.

The set is in San Francisco.

Contact mrsnorman(Replace this parenthesis with the @ sign)me.com

Mysdeckare med humor

IMG_0053

Veronica Collins, 50+, lämnade sin karriär som zoologisk forskare och startade ett cateringföretag. En sådan osis att en av huvudgästerna dog på hennes första uppdrag. Av något han ätit. Veronica blir självklart förhörd, och inser att om hon inte ska hamna i kurran för ett brott hon inte begått måste hon själv hitta mördaren. Hon drar med sig sin motsträviga dotter Lizzie, och irriterar kriminalkommissarie Håkan Sparfv till bristningsgränsen. Noggrant kartlägger hon dem som inte kan vara mördaren. Helt ofarligt, eller?

SWEA-pris 150,00 SEK + frakt 50,00 inom Sverige, 100,00 resten av världen.

Hudvård skräddarsydd för dig, av dig själv

Hudvård med anti-aging, den första i sitt slag, som kombinerar skräddarsydd hudvård med innovation. Detta skin care system består av en apparat såväl som produkter med anti-aging ingredienser.

Om du är intresserad så kontakta mig via email: hillevidahlin(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

ADHD LoveStory

ad

“En varm berättelse om djup och innerlig kärlek med stark gemenskap på många olika plan. Men förhållandet kompliceras av sociala arv och oförmåga att kommunicera. Autism och ADHD finns som ingredienser i denna kärlekens berg och dalbana som pågår under många år. Den handlar också om kvinnans roll och om kvinnofällan som lurar i bakgrunden. Om hur medkänslan och kärleken kan sätta riktiga krokben i livet och karriären. Och hur viktigt det är med respekten för dig själv.”

 

Kan köpas hos Bokus,Adlibris, Vulkanmedia.
Brittmarie Haake / Författarnamn Harriet Haake

VÅGA MISSLYCKAS / LYCKAS UTOMLANDS

00 Sidsel Cooks bok

Välkommen med på en resa som börjar i ett källarrum i Oslo 1925.
Ni får följa modetrender men också ett sätt att leva under det förra seklet. Vi reser till ett annorlunda liv i England. Ni skall få träffa skådespelare och konstnärer på Chelsea Hotel i New York. Uppleva hur det var att som svensk kvinna bli generalagent för Matrix hårvårdsprodukter i Storbritannien utan att känna en enda frisör , utan kontor, säljare… Hur det gick kan ni läsa i ”97% Slitna Jeans & 3% Champagne” (illustrerad med målningar och foton)

Ett signerat ex kan ni beställa från mig sidsel.cook99(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com 250: – plus 50: – frakt inom Sverige 100: – till övriga Europa och USA

Antika möbler

Allmoge Kurbits hornskap, Ekskap, vitrin-skap, malad Kista, Olje malningar, ORREFORS glas ( ca 80 delar), Porslin Servis )ca 80 delar), Gammal Koppar, Ny koppar, Kryddburkar, Kaffekvarm, Damast-dukar ( antik varde i excellent condition), ny-silver, massing, 2 sma Kristall kronor, Gustafsberg “JUL” porslin ,
FOTON PA MIN FACEBOOK PAGE   ” Cecilia Murray”
Totalt varde ca $15-17,000…( Enligt Bukowski INTE Ebay…)

 

Kontakt: muce59(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.com

Objektet finns i Houston

swedish antiques 001

Till Salu

bikeCykeln är en Crescent från Sverige med fotbroms. Cykelvagnen är nästan ny, använd två gånger, även den från Sverige. Cykelbarnstolen har justerbart bälte och band för fötterna.

Priset för cykeln är 200 RMB, cykelvagnen 500 RMB and cykelbarnstol 150 RMB.

Om du är intresserad finns dessa saker till salu i Beijing.

famlarsson(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com eller +86 186 181 384 69. Katja